2021-05-16 07:57:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Tedd félre gátlásaidat, és végre beszélj arról, ami a szívedet nyomja

Napi horoszkóp május 16-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ismerőseid egy olyan helyzet miatt irigyelhetnek, amivel kapcsolatban te csak nehezen, sok-sok kínlódás után vagy képes dönteni. Hallgass a megérzéseidre, és ha kell, most a bolygók tanácsa szerint is merj kockáztatni!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma hajlamos vagy rá, hogy uralkodni próbálj a családodon és a párodon. Ebből aztán számos vita adódhat, az ütközések pedig alááshatják emberi kapcsolataidat. Próbáld elkerülni ezt a teljesen felesleges viszálykodást! Anyagi helyzeted átmenetileg javul.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Most csak a saját erődre, képességeidre támaszkodhatsz, mert a másoktól várt, kapott segítség rossz irányba terelhet. Senki sem látja át ugyanis olyan jól a helyzetet, mint te. Már csak bíznod kellene saját magadban...

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A sérelmeket most nehezen tudod megbocsátani. Pedig csak úgy őrizheted meg lelked nyugalmát, ha kevésbé vagy érzékeny… Szabaduljon meg egy régi sérelmedtől, mert újonnan kibontakozó kapcsolatodat is elronthatod, ha haragot őrzöl a szívedben.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Párodra – szerencsére csak átmenetileg – nehezebb napok várhatnak egy idősebb rokon miatt. Most időlegesen tarts három lépés távolságot a Bak jegyűekkel szemben, mert velük éles hangú vita bontakozhat ki.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szenvedélyes vagy, érzelmeid gyorsan fellobbannak – és erősen kötődsz a családodhoz. Elvárásaid miatt viszont konfliktusba kerülhetsz a környezeteddel, pedig csak jót akarsz nekik. Most inkább csak a saját dolgaiddal törődj.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Tudod jól, milyen ember kellene a kapcsolathoz, amelyre vágysz. Legyél rugalmas, időnként igazítsd eszményi társad arcképét folyton változó elvárásaidhoz! Megérdemelt elismerésben lehet részed, amit egy családtagtól kapsz.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Családi életedben sorsfordító eseményre számíthatsz, egyedülállóként pedig egy véletlen találkozásból komoly kapcsolat alakulhat ki. Mostanában kifoghatod az aranyhalat: a pénz is vonzódik majd hozzád!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A szerelemben most szerencsés leszel, emiatt sokan irigyelhetnek. Nyugodtan dicsekedj a partnereddel, a többiek is látják, mennyire boldoggá tesz! Akár egy rég kihűlt szerelmi viszonyt is újrakezdhetsz.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Tedd félre gátlásaidat, és végre beszélj arról, ami a szívedet nyomja: a sérelmek elhallgatása sokat ronthat egy induló kapcsolat esélyein! Vállalkozásodban nehéz helyzet adódhat, de gondjaid rövidesen megoldódnak.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy régóta húzódó ügyben értelmetlen erőltetned a döntést, a jövő héten ugyanis szinte magától megoldódik minden. Jobb ha most időlegesen elengeded ezt a kérdést, és inkább pihenéssel töltöd az időt.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A nagy egymásra találás időszaka a mostani, az illetőért bármire képes leszel. A csillagok egy kihagyhatatlan lehetőséget jeleznek külfölddel vagy vásárlással kapcsolatban, ha módod van rá, akkor valóban ne hagyd ki!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: